Pomana

Veselă, prosoape, lenjerii de pat, feţe de masă, mărfuri de uz casnic, suvenire şi alte articole pentru dat de pomană. Gama de soluţii accesibile şi estetice pentru înmormântări şi pomeniri.

Funerar.md este unicul magazin specializat de unde puteți procura toate articole funerare, inclusiv şi mărfuri pentru pomană.

«Pomana» și obiceiurile funerare se execută în zilele în care decedatul se află încă în casă, în timpul și după înmormântare. În vremurile vechi, moldovenii aveau obiceiul de a pregăti în prealabil cadouri (pomană), care erau împărţite în timpul înmormântării. Acest obicei s-a păstrat până în prezent. Cadourile funerare includ absolut toate obiectele necesare în viaţă și anume: o masă, împreună cu cearşaf, colaci, veselă cu alimente și băuturi, scaune; precum și un covor, o pătură, o pernă, covoraşe (pentru bănci), o căldare cu apă și o cană, dar și alte cadouri pentru comemorarea sufletului decedatului. Datorită acestor daruri, care se numesc «pomană», oricine le primește își va aminti de decedat și îi va prelungi viața pe pământ. Pe vremuri, se credea, de asemenea, că o amintire bună apropie momentul în care sufletul decedatului va învia pe pământ.

Sortimentul nostru include veselă, prosoape, lenjerie de pat, suveniruri și alte mărfuri pentru dat de pomană. O gamă de soluții accesibile și estetice pentru organizarea eficientă și de calitate a înmormântării de orice buget și rit.

Veselă şi textile de pomană Veselă şi textile de pomană Veselă şi textile de pomană Veselă şi textile de pomană Veselă şi textile de pomană
Cel mai vast asortiment
Alegeţi din sute de modele de sicrie, coroane şi accesorii
Calitate superioară
Сele mai bune articole de la producători autohtoni şi de peste hotare
Showroom spaţios
Gherete strâmte şi cataloage tipărite rămân în trecut
De toate într-un loc
Servicii funerare, magazin, morgă şi săli de priveghi
Ritus.md Coroane.md Funeral.md Candele.md Sicriu.md Repatriere.md Pomana.md