Despre magazin

Funerar.md este cel mai mare în Moldova magazin de articole funerare de la RITUS. Sicrie şi sarcofage, coroane şi coşuri funerare, cruci funerare, haine şi încălţăminte decedaţi, veselă şi textile pentru pomană, candele şi lumânări, accesorii bisericeşti şi alte articole pentru înmormântare în asortiment, expuse pe suprafaţa de 1500 m. p.

Imaginea impecabilă și parteneriatele cu producătorii și furnizorii de accesorii funerare din Moldova și din străinătate ne permit să oferim cea mai mare gamă de produse funerare la cele mai accesibile prețuri.

Toate articolele sunt expuse în săli spațioase, perfect curate și bine luminate, cu control de temperatură și umiditate. Astfel de condiții oferă siguranță maximă, fără praf, umezeală și pierderea culorilor.

Consultanţii noştri vor răspunde la toate întrebările Dvs. în limbile română şi rusă, şi vor acorda ajutorul necesar la alegerea şi preluarea mărfii.

Spaţiile magazinului nostru sunt accesibile pentru persoane cu mobilitate redusă: avem locuri speciale de parcare, uşi fără praguri, ascensor adaptat, la solicitare se oferă scaun rulant.

Cumpărăturile pot fi achitate în numerar sau cu cardul Visa / MasterCard.

Cel mai vast asortiment
Alegeţi din sute de modele de sicrie, coroane şi accesorii
Calitate superioară
Сele mai bune articole de la producători autohtoni şi de peste hotare
Showroom spaţios
Gherete strâmte şi cataloage tipărite rămân în trecut
De toate într-un loc
Servicii funerare, magazin, morgă şi săli de priveghi
Ritus.md Coroane.md Funeral.md Candele.md Sicriu.md Repatriere.md Pomana.md